понедељак, 27. фебруар 2017.

ВРЕМЕ ЗА ПРИЈАВУ: ЕК награђује најбољу идеју у области предузетништва

Европска комисија и ове године наградује најбоље пројекте, иницијативе или програме за развој предузетништва кроз Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва - Јуропиан Ентерпрајз Промоушн Авардс (ЕЕПА), саопштило је Министарство привреде.Заинтересовани могу да се пријаве Министарству привреде до 10. јуна, након чега ће министарство, у складу са критеријумима ЕК, изабрати националне победнике који ће представљати нашу земљу на финалном европском такмичењу.

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва је иницијатива ЕК која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе.

Европско признање победницима доноси видљивост и промоцију широм Европе и као позитиван пример инспирише друге да покрену посао.

Министарство привреде је прошле године за ово такмичење предложило два представника која су ушла у најужи избор, пројекат невладине организација СЕЕ ИЦТ "Знам да можемо" и иницијативу града Новог Сада "Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона".

Пројекат Града Новог Сада победио је у категорији "Подршка развоју зелених тржишта и ефикасности ресурса".

Нема коментара:

Постави коментар